sunnuntai 3. elokuuta 2008

Wacky Gameees :)

Soooo pa torsdag var det en vanlig dag..... Vara classes blir liite mer intressanta men vi fick homewooork i geo... En 8 sidors powerpoint presentation...stupid. naja men pakvallen sa spela ja basketball.. De va jatterolit men lite for hett. Alla snygga killar var dar sa, haha, men jag gjorde faktiskt tva korgar... I'm duktig.. Pa kvallen sag ja bara en movie, PS I love you.... Den va BRA!! :)

Fredag... The WACKY GAMES :D Det som lararna och alla returnees hade talat om hela dagen... Var alla excited pa morgonen... Not so much! Men vara lessons gick till storsta delen ut pa att peppa oss infor spelen sa det var en latt skoldag... Med var hemmaklass gjorde vi en egen flagga och sanger som skulle hjalpa oss fa poang for the games....... :)

Sa nar klockan val ble 6.30 sa va alla otroligt spirited och peppade och vara sanger och skrik hordes sakert anda in till Boston... Ni som var i Hogsand.... The wacky games var liknande som det vi maste gora dar.... Me spelen var:

1. The freezing Balloon... Man sku dra en ballong med en isbit i pa ett rep, och den skulle ga under skjortan pa alla i laget... Den snabbaste vann..... :)
2. Apples... En returnee snurrade runt alla i laget tio ganger och sedan skulle man ga en 10 m med applet mellan benen, det fick inte falla. Snabbaste vann..
3. The hottest Chick.. En kille i varje lag skulle bli uppkladd till en flicka... En larare, Heather valde vinnaren (so much fun :)
4. The flag... Man sku doppa nasan i malfarg oc skriva Ef pa en flagga med sin nasa... Snabbaste laget vann
5. Chocolate and Marshmellows... Man skulle sta pa ett led och de satte musik pa, da musiken var pa skulle man alltid vanda sig 180 grader nar man stod face to face med naon (det ar svart att forklara). Nar musiken stangdes sa skulle man "limma en marsmellow" med choklad pa de som stod mot varandra..... :) FUUUN
6. Flour and toothpicks.. Man skulle fanga en vindruva pa en tandpetare... The catch? Vindruvorna var tackta med mjol.... Snabbaste laget vann.. :D
7. Ingen tavling men en "spirit thing"; Alla skulle sta i en ring och satta sig i varandras famn.. Den tavlingen kunde dock inte slutforas for en flicka foll och hennes kna for out of its place.. Alla blev lite skramda och ambulansen kom och hon blev ford till the ER..... Alla blev lite radda men det var inte sa allvarligt och hon mar bra nu... Men det var anda det roligaste som hant har hittills... We were so dirrty.... If youdon't believe me... just wait until you see the pics... Men de var sooo much fun..Nar alla fick veta att hon var OK, the fun continued... Alla bara gjorde varandra annu smutsigare. Ingen hade trakigt den kvallen....... :)

Efter the wacky games for jag och Betine och simma i en fontan... Vi skrattade sa mycket att vi int kunde andas, haha! Jag har massor med bilder fran the wacky games ocksa... Get ready to laugh out loud... :)

Kisses

Christa

Ei kommentteja: