perjantai 8. elokuuta 2008

Take me out to the ballgame....

Sa pa Tisdag hade vi helt vanliga lessons men vi sag pa film i History, Geography och English sa det var ok... I english ser vi pa My Fair Lady med Audrey Hepburn, den e riktigt bra! Kl 4 var ja pa en activity for att fa en sticker, kommer inte ihag vilken men.... I got a sticker. :)

Kl 5 hade vi en BBQ dvs. massa grillad och onyttig men god mat. Kl 6 satt vi i vara gula skolbussar pa vag till ett baseballgame. Det var min forsta riktigt amerikanska upplevelse, jag menar Boston och Newport kandes som turistorter. I borjan av spelet var alla valdigt excited och vi skrek o sjong o hade roligt.... Lene poserade med en spelare och vi fick krama maskoten och se en stor uppvisning med den amerikanska nationalsangen och flaggan och alla stod med handen pa hjartat haha.... :)

Men... Efter ca 1 1/2 timme av spel sa borjade man bli lite uttrakad eftersom man inte forstad nagot... Dessutom tog spelet sammanlagt ca 3 timmar. Sa sen hade Emil jag och Sven en match med uppblasbara baseballbats, det var riktigt kul. Sen joina mera manniskor oss men en sur vakt stoppade oss :( Men the baseballgame var en intressant upplevelse.

Ciao

Christa

Ei kommentteja: