tiistai 5. elokuuta 2008

Newport Beach RI :)

Sooo mandag var en spannande dag som alla vantade pa... Vi skulle namligen aka till den finaste strande pa the east coast, Newport Beach i Rhode Island. Kl 9 satt alla i bussen och vi var pa vag mot busstationen i Newport. Det var en ca 1 timmes resa men de gick snabbt. Ingen vagade anda sova, det fanns en stoor risk for att vakna upp med en stor mustasch....thanks to the norwegian guys. :)

Men nar vi kom fram sa akte alla at olika hall. De flesta akte bara till stranden med buss, men man kunde ocksa fara o segla eller pa en s.k. cliff walk och se alla stora, fina beromda hus pa klipporna (bl.a. kyrkan dar Jackie Onassis gifte sig men John F Kennedy). Vi bestamde oss for att bara aka till beachen eftersom vi inte hade sa mycket tid. Vi akte taxi och det kostade 2 $ eftersom vi var 7 st. Bara 25 cent mer an med buss. Vi var sa proud of ourselves att vi lyckats med en san bargain... Pa beachen lag vi bara och solade, spelade volleyboll och simmade. Vattnet var ovanligt varmt, men saltigt. Man maste ocksa valja var man ville simma eftersom delar av stranden var tackt av roda alger, usch... Sedan var vi pa en beach restaurant och ata, at en god Ceasar Salad, lite for mycket sas men annars bra. :)

Sedan simmade vi och solade lite mer. Och lyssnade pa muuuusic! Men tiden gick superfort och vi skulle vara tillbaka vid bussarna kl 4 sa halv fyra bestallde vi taxi: We are sorry but it will take at least 30 min for a taxi to get here. SHIT! Vi fick litet brattom, sista bussen vi kunde hinna med var 3.30 sa..... Som tur var den forsenad, vi fick nastan lite hjartslag. En taxi till Stonehill ar inte lika billig..... Men vi hann alltsa! :/

Pa kvallen hade vi igen en dance... Den var inte lika rolig som den forsta men de var anda helt roligt att dansa.... Sa spelade vi Billiard med nagra killar. Lag pa tva och tva...Vi vann, wooohooo!!! Men curfew var anda kl 11 sa alla var lite sura over det, en och annan fick minus points... Men det gor inget. :) Sedan fick jag ocksa mail fran min RC Karen: See you saturday, yayyy!! Jag har ocksa meilat med Amanda och Susan!! :)

Hur gar det dar i Finland, allt som vanligt?? Kommenteraaa!!

Puss och Kram

Christa

Ei kommentteja: