tiistai 6. tammikuuta 2009

LA :)

Tanken om ett lungt veckoslut andrade snabbt. Kl 11 ringde Susan och fragade om jag ville aka till LA. Saklart ville jag ju och fragade henne nar, o tankte pa typ om tva veckor. Om 45 minuter var hennes svar haha :) Sa kl 12 satt vi i bilen pa vag till Los Angeles och vi stannade bl.a vid Seal Beach och sag var Bart jobbade forut och sa korde vi till San Pedro och gick runt i den byn dar den har familjen bodde forr. Vi gick till hamnen och gick runt och sa korde vi till the mall, igen.... Vi at middag i Rubio's och shoppade lite pa Abercrombie&Fitch. Sedan korde vi till the Korean Friendship Bell och tog lite foton. Det var allt vi hann med pa den dagen for det var ganska sent redan.

Pa sondag morgon korde vi ivag kl 9 pa morgonen och korde genom Torrance och Redondo Beach, dar mamma var som utbyteselev sa det var riktigt lustigt o vara dar, men intressant ocksa :) Sedan for vi till Starbucks och at morgonmal. Kl 10 var vi da framme vid Hollywood&Highland och da kande jag mig nog ganska mycket som en turist. Vi gick fram och tillbaka langs med Hollywood Walk of Fame och sag alla stjarnor, bl.a. Marilyn Monroe, Johnny Depp, John Travolta etc.... Sedan gick vi till the Chinese Theatre och sag alla fot och handavtryck framfor den. Det var lite en kansla av deja vu for jag var dar tva ar sedan :) Men nu var dar nagra ny hand and footprints. Bl.a. Harry Potter trion, Matt Damon, George Clooney osv. Vi gick runt och tog foton och sedan gick vi o kollade i alla butiker vid Highland och at Lunch i California Pizza kitchen som har helt jattegod mat. Efter det gick vi till The Hollywood Wax Cabinet, lite som madame Toussauds, Ripley's Believe It or Not museum och Guiness World Record Museum, de var ganska coolt. Efter att ha tagit massa foton dar, vid Chinese Theatre och Walk of Fame for vi annu och se kodak Theatre dar de holl the Oscar's forut.

Efter ca tre timmar i centrum korde vi annu till Beverly Hills och sag Rodeo Drive, som var coolt eftersom det sag ut som i Pretty Woman. Vi gick langs med Robertson Blvd. och shoppade hos Kitson en av dom mest popular butiker bland kandisar :) Sen korde vi annu till ett stalle dar man hade en perfekt view av the Hollywood Sign och vi tog bilder. Efter en laaaang dag var det dags att kora hem igen men LA var nog helt jattekiva and very coooool. I West hollywood ar alla sa stylish :P Men de var inte hejda for en lang tid. Om tva veckor ska vi tillbaka for dar e nago jippo sa :) Men det var ett superveckoslut o nu har ja massa foton fran LA and Hollywood. Val hemma va de bara att gora sig fardig for skolan borjade igar. Usch. Men sant ar livet..... De va kiva o se alla igen. Alla serier borjar med nya seasons den har veckan jeejee. For till Andy igar o ida o chilla och imorgon ska jag och Eva gora nagot kuuul :) Short Day tmrw and this girl is happpy! De e soligt o fint vader igen dessutom. Men hoppas allt e perfecto med er! Vi hors o ses snart. Miss you and love you all!

Puss och Kram
Christa

Ei kommentteja: