sunnuntai 26. lokakuuta 2008

HOMECOMING :)

Pa torsdag hade vi Rags&Riches day i skolan och pa kvallen spenderade vi all tid med Bart for han sku aka pa fredag morgon. Sa vi akte till Albertsons och kopte tre pumpkins och sen carva vi ut ansikten hah, det avr faktiskt riktit roligt. Pa fredag morgon vakna vi da halv sex for att saga hejda till Bart, vilket inte var roligt for alla var sa saaad, tom hunden Daisy. Men sen akte vi da ivag till skolan dar det var Class Color Day. Vi hade en modified schedule eftersom det var homecomig pep rally kl 11. Dagen var alltsa heelt crazy. Alla kladde ut sig i sina klassfarger - gula, roda, blaa, grona personer kom gaende emot mig hah men det var jatteroligt. Pep Rally ar alltsa en timmes "show" som ska peppa elever for homecoming. Manniskor upptradde, det var tavlingar osv... :) Forst sjong en min kompis Julie, the national anthem, hennes rost e sa underbarm, fick goosebumps! Efter det hade Reyna och Emily en danstavling, och sen presenterades Serras Athletic teams... Waterpolo spelarna upptradde med en liten dans :).Sen fortsatte det med en runway tavling, hinderbana och "sliming of the teachers" (Om ni sett Kids Choice Awards sa vet ni vad det ar) :). Efter skolan gick vi hem och efter ca 1 timme kom Kim och pick us up och vi for till Robeks Smoothies.

Fran robeks for vi till homecoming football game dar jag traffade Eva. Vi spelade mot La Jolla och det var jattespannande :) Amerikans fotboll har 4 st quarters (15 min) och nar det var 3 minuter kvar av sista quartern sa ledde LJHS med 17-14 :( Men en och en halv minut senare fick vi en touchdown och vi vann 21-17... Ni har ingen aning hur mycke manniskorna skrek, laktaren var packad!! Fran spelet for jag med Julie, Lauren och hennes pojkvan till the haunted hotel downtown :) Efter lite problem med bilen kom vi da fram menmen vi maste koa i en o en halv timme. Det var anda roligt, val inne gick man igenom rum med skrammande clowner och figurer fran skrackfilmer som the ring, chuky, texas chainsaw massacre etc. Det mest skrammande var ett rum fullt men bodybags och sen rummet som var fullt med manniskor med chainsaws.... bara ljudet ar obehagligt. Kom hem jattesent, kl 1.30 sa gick genast o sova. Pa morgonen forsokte jag da skypa med mamma men de funka int tyvarr sa vi akte till Mervyns istallet. Hittade nog inget men Amanda kopte lite smycken. Kl 5 borjade flickor da komma till oss for var pre-homecoming dinner. Elizabeth gjorde var make-up och Amanda lagade mitt har. Sne kladde vi da alla pa oss vara klanningar och borjade ata :) Vi hade enchiladas, lumpia och chocolate chip cookies.

Efter maten var det da dags att ta bilder sa alla posa i ca 30 min sa att alla kunde fa en bild pa sin kamera (vi var 12 personer). Sen korde vi ivag till skolan och in till gymmet. Dansen paminde mig mycket om ett hogstadie disko forutom att alla dansade och gymmet var lite finare :) Vi hade tva mega plasma screens, ett feik eiffel tower, danspods, bord, soffor, en vj etc... Kl 9 var det dags att announca var homecoming court. Kande ganska manga av dem som blev valda. Kande sophomore princess Reina, junior prince Jessie och princess Lashaniece (som forresten ar ett par) och kande manga va king&queen nominees :) King blev Jermaine och queen blevmin kompis Melanie. Haha, Jermaine ar football spelare och Mel ar cheerleader, cliche I know :) Kl 11 var da dansen, som var superkuuuul slut coch vi korde hem, bytte om, och korde till Alicia for ett homecoming afterparty. Det var annors roligt, forutom att man maste vara jattetyst sa att man inte sku vacka grannarna. Men det var roligt att prata med manskor utanfor skolan. Larde kanna nagra nya manniskor och pratade mera med nagra som jag bara traffat en gang tidigare sa kvallen var riktigt lyckad!! Pratade ocksa mera med den andra finnen i var skola, Juuso, som flyttade till USA for tio ar sedan. Han ska till Finland i Juli och tyckte att vi ska traffas dar haha :) Vet nu inte om han var allvarlig eller inte :P Kl 2 kom vi da hem och var sa trotta att vi nastan somnade pa soffan :) Men det var en superrolig kvall, kan nastan inte ha varit battre, skulle bara ha villa ta mer foton men vi hann inte :( Idag tar vi det bara lungt och imorgon e de back to school och nasta veckoslut ar det Halloween, yayy :) Sa hur gar det i Finland, pa vag mot julen. I miss you guys. Kommenteraaa :) eller meila mig, vill veta hur ni har det!

Lova youuu
Puss o Kram

Christa

Ei kommentteja: