maanantai 1. kesäkuuta 2009

PROM!

Pa fredag efter skolan for jag o Megan till Dairy Queen o kopte glass o sedan korde vi till hennes hus dar vi satt o pratade i nagra timmar. Vi ska forsoka ha ett yearbook signing party fore jag far. Hur vi sak ha tid med det ar sedan ett fragetecken. Efter nagra timmar hos Megan's sa for vi till De Portola o halsade pa hennes Middle School Teachers. Efter en timme dar fick jag skjuts hem och Eva kom till oss. Runt sju tiden kom Megan efter oss bada och vi for till CanyonView dar de hade en liten concert som kosta sju euro och alla pengar for till treatment of measels.... Men dar var ett band fran var skola, Pandora, sa de var ganska roligt nar man kande killarna som spela. Fast deras musik var inte helt min stil. Sen var dar ett annat band fran Orange County som hette Prologue, o de var faktist helt jattebra.... Och eftersom det var en sa liten concert sa fick vi traffa bandet senare o de var alla jattetrevliga, gav oss gratis CD:n osv. Nu ar vi friends pa facebook. Men digga faktist deras musik, go Prologue. Efter concerten korde Megan hem oss och Eva stannade hos oss en stund.

Pa lordag var det da dags for an important rite of passage i High School, dun dun dun..... PROM. Sov jattelange pa morgonen och gjorde absolut ingenting forran kl 12 da jag borjade laga mig fardig. Sen va det att ga i duschen, fa naglana lagade, satta haret fint (hade en frisyr med en blomma i haret) o laga make-up (bronze make-up, de blev riktit fint) Och till sist var det da dags o satta pa min harliga lila klanning och mina guldskor o sa tog vi nagra bilder har hemma. Sen kordes jag till Kim's, dar vi var en grupp pa tolv personer. Nar alla val var hos henne sa tog vi miljoner bilder (eller jag har iaf 200 pa min kamer). Overallt, vid poolen, pa garden, vid trapporna, hela gruppen, parvis, flickor, pojkar... on and on. Men det var jatte roligt. Kim's mamma hade laga en jattegod middag till oss med broilerspett och ris, nachos och guacamole, stuffed jalapenos och cheesecake med massa frukt till efterratt. Dessutom skalade vi alla med champagne, som var jattegott ocksa.... Blev val lite mer an ett glas :)

Efter middan var det da dags for MERA foton och vi flickor fick vara corsages ock killarna fick sina butoinneres (vet int hur de skrivs).... men blomman pa fickan alltsa. Sen sku var limo plocka upp oss kl 7 men de ringde o sade att de sku vara forsenade o komma kl 8 istallet. Ok, tyckte vi, whatever bara den kommer..... Sa vi tog mera bilder under timmen men sen blev kl 8 - ingen limo, 8.05 - nada och 8.15 sa visste vi att vi inte kunde vanta pa dem mera. Sa det var en helt jattestor besvikelse for alla eftersom limon aldrig kom. Speciellt da vi ren betalat. Men vi fick iaf pengarna tillbaka och vi kanske far en fri aktur. Int for jag vet om jag har tid, men anda. Na, sa istallet for en limo sa fick vi da skjuts i tre bilar till The Zoo och vi bestamde oss for att ha roligt anda.

Nar vi kom in sa borjade vi med att, surprise surprise, ta mer bilder och efter det sa akte vi pa SkyFari som ar typ som en monorail som gar ovanfor zoot. Det var faktist jatteroligt o fint for man sag hela San Diego, men lite skrammande var det nog for det var sa hogt uppe. Nar vi kom tillbaka sa hade de en buffet dar, med churros, brod och en chocolate fountain o jordgubbar sa man kunde gora chocolate covered strawberries. Vi at lite o drack (dar va ett bord fullt med limu) och gick omkring, prata och tog bilder med kompisar. Fore prom sa var alla lite skeptiska eftersom det var pa zoot men det var faktist jattefint. Massa ljus overallt, en dancefloor, TV-screens med musicvideos till musiken, mat, SkyFarin, jattefint dekorerade vaggar, sen var det ju halvt utomhus sa ovanfor oss hade vi bara miljontals ljus, och sen en leopard print carpet :) O massa bord och soffor man kunde chilla pa. Efter att ha pratat o fotat med kompisar sa var det da dags att dansa :P Jag Ely, Ally och Mason fick en plats on the dancefloor och dar dansade vi sakert i tva timmar :) Men det var jatteroligt, we had a blast. Nu borjar man ju ocksa bli van med hur allt e har, sa dansandet var inte konstigt alls haha :P Men jattesnabbt gick prom och sen var ju klockan redan 12.

Jag fick en snabb skjuts hem och lyckades smutsa ner min klanning pa baksidan vid benen for det var nagot smuts pa bilen. Jag hoppas SA att det inte ar olja och att det bara ar smuts och lossnar i tvatten for annars e min underbara klanning forstord!!!!!! Snyft, that would destroy me. Jag alskar alltsa min klanning, om ni inte fatta de ren ;) Men det var i alla fall en jattefin kvall och alla sag sa fina ut i sina klanningar sa man bara titta pa manskornas outfits o alla sag verkligen fina och eleganta ut. Men kande nog sig lite aldre pa prom nar alla var sa formal. Nu vantar jag sa pa gammeldansen. Na efter att ha varit hemma i kanske 15 minuter sa for jag till Frankie som hade ett afterparty och det var nog jatteroligt ocksa fast man var lite trott. Hem kom jag nangang runt 2 am :) Men det var en wonderful, memorable, amazing night. My one and only, first and last prom night. Pa sondag gjorde jag nastan inget, jag var jattetrott men var ute och ga med hunden och gick pa lenkki, sportiga jag :) Aj joo o sen var jag till Starbucks med Megan, var vakio.

Idag var det da skola igen och nar jag kom hem hade mina flygbiljetter kommit och jag hadde storstadning av mitt rum, da jag kastade bort skrap o gick igenom klader o satt sant jag inte vill ha i en pase. Dessutom borjade jag packa lite eftersom jag kommer vara sa busy att det annars int finns nan tid for det. :) Imorgon sa far vi vara yearbooks :) yayyyyy, antligen de e dessutom jattefina. Och sa ska jag pa lunch med Karen och pa kvallen har vi var Swim Banquet, som jag verkligen vantar pa. Det kommer bli jatteroligt! Pa onsdag ska jag troligen till Sea World och pa torsdag ska vi hang out med Surf Team gaaaals :) Pa fredag ska jag till Candece o vi ska ha filmkvall och pa lordag ar det Tierrasanta Fiesta och efter det ska jag till Megan pa sleepover. Pa sondag sku vi fara till CA Adventure men Krista har match sa vi far se om vi hinner. Sen ar det ren sista skolveckan. Hohhoh.... Snabbt gar det. Sista veckan ska jag troligen till Soak City och sa ska vi forsoka ha vart Yearbook Signing Party :P Jag ska ocksa till La Jolla och sa ska jag pa min sista shoppingtur (mast kopa en ny vaska, hehe) Och alla vi flickor ska get our nails done, me for the last time in a while... Sen pa mandag ar det graduation och det ar jattespannande och pa tisdag far jag. Hujjj :( Vill fara pa samma gang som jag inte vill... Det ar konstigt, an emotional rollercoaster! Men vi ses da alltsa riktigt snart! Jag alskar er alla. :)

Miljoner Pussar o Kramar fran

Christa

Ei kommentteja: